Loading...
Media2019-03-02T15:19:43+01:00

Kracht van Gebed – Martijn van der Laak

18 maart 2019|

Afgelopen zondag sprak Martijn van der Laak bij ons in de dienst over ‘Kracht van Gebed’. Martijn legt uit waar het gebed toe dient. 'Het gaat er niet om de juiste woorden te zeggen, maar geloven in Diegene met Wie je spreekt'. Luister de preek via de link hieronder.

1 Thessalonicenzen – Ardjan de Boo

11 maart 2019|

Afgelopen zondag sprak Ardjan bij ons met als thema het 1e hoofdstuk van de eerste Thessalonicenzen brief.Geïnspireerd door zijn reis naar Thessaloniki brengt Ardjan een boodschap over de brief van Paulus aan de Thessalonicenzen. De God van Paulus toen, is dezelfde vandaag. De wonderen die toen gebeurden gebeuren ook vandaag!Ardjan verteld over zijn eigen avonturen in Thessaloniki met de God van Paulus en welke kracht er voor ons beschikbaar is als we met Hem wandelen.

Het avondmaal – Martijn van der Laak

4 maart 2019|

Afgelopen zondag sprak Martijn van der Laak bij ons in de dienst over ‘Het Avondmaal’. Martijn legt uit, aan de hand van de bijbel, waar het avondmaal toe dient. Dat de radicale boodschap van Jezus de enige is die ons vrij kan maken.

Leven onder een open hemel – Ardjan de Boo

26 februari 2019|

Afgelopen zondag sprak Ardjan de Boo in onze gemeente met als thema: ‘Leven onder een open hemel’. Ardjan verteld vanuit zowel het oude testament als het nieuwe testament wat het betekent om onder een ‘open hemel’ te leven. Onder een open hemel leven betekent ook van God te kunnen horen! De enige voorwaarde om van God te horen is hem lief hebben! Leven onder een open hemel is voor een ieder mogelijk!

De staf van Mozes – Anthon van der Laak

17 februari 2019|

Afgelopen zondag sprak Anthon vd Laak bij ons in de dienst met als thema: ‘De staf van Mozes’. Exodus beschrijft de tijd van slavernij en bevrijding daaruit, van het volk Israel. Mozes is de man die uitgekozen is door God om dat te leiden. In Exodus 4 lees je hoe de staf van Mozes ineens de staf van God wordt genoemd!Anthon legt uit wat dat betekent en ook hoe we dat kunnen vertalen naar vandaag de dag. Want die ‘staf’ staat ergens voor en dat heeft betrekking op iedereen!

Aanbidding – Rob van Zon

11 februari 2019|

Afgelopen zondag sprak Rob van Zon bij ons met als thema: ‘Aanbidding’. Aanbidding wat houdt dat in? De bijbel schrijft veel over aanbidding en Rob verteld aan de hand van die schriftgedeeltes wat aanbidding inhoudt. Maar ook wat het teweeg kan brengen! Rob zou Rob niet zijn als hij zijn preek ook praktische invulling geeft. Diegene die erbij waren hebben dat ook mee kunnen pikken, maar deze clip bevat alleen het onderwijs gedeelte.

Load More Posts

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen rondom onze gemeente.

Jouw naam

Email adres