Loading...
Media2019-03-02T15:19:43+02:00

Strijden tegen overheden en machten – Martijn van der Laak

1 september 2019|

Afgelopen zondag sprak Martijn van der Laak bij ons met als thema ‘Strijd tegen overheden en machten'. Daar waar gesproken wordt over bestemming is strijd. En soms vragen we ons af waarom er zo'n strijd is rondom een onderwerp als deze. Aan de hand van Efeziërs 6 spreekt Martijn over de tactieken van de vijand en waar het hem allemaal om te doen is: Origin.

Elkander – Anthon van der Laak

27 augustus 2019|

Anthon sprak deze morgen over “elkander”. Een woord wat al weken op zijn hart ligt en deze morgen over deelde. De geest van deze tijd leidt tot eenzaamheid, gebrokenheid. Maar willen wij de hoop vasthouden, hebben we elkander nodig. Een boodschap dat oproept tot verbinden.

Sleutels tot bestemming – Leon Tibboel

18 augustus 2019|

Léon Tibboel sprak bij ons over de: "Sleutels om in je bestemming te komen". Een krachtige boodschap met lessen uit het leven van Mozes, maar ook rechtstreeks uit het leven van Léon zelf. Mozes ging van zoon van de farao tot aan schaapherder in de woestijn. De lessen die Mozes geleerd heeft en het leven van Mozes, waren leidraad voor de boodschap die Léon deze morgen bracht.

Liefde beantwoorden- Rob van Zon

11 augustus 2019|

Rob van Zon sprak bij ons met als thema: ‘Liefde beantwoorden'. Een geweldige dienst, vol profetische woorden en bediening voorafgaand aan het woord. Met het woord deelde Rob dat het goed is om de wet te volgen. Maar deze volg je als antwoord op de liefde van Hem. Een mooie en krachtige boodschap.

Pad naar bestemming – Martijn van der Laak

4 augustus 2019|

Afgelopen zondag sprak Martijn van der Laak bij ons met als thema ‘Pad naar bestemming'. God heeft een bestemming op een ieders leven. Maar als je bestemming je doel en identiteit wordt, zul je er alles aan doen om dit te verdedigen. Aan de hand van het leven van Saul en David legt Martijn dit uit.

Nieuwe beweging van Gods Geest – Ton Heemskerk

14 juli 2019|

Afgelopen zondag sprak Ton Heemskerk in ons midden. Ton deelde over een nieuwe beweging van Gods geest in de gemeente. Door de jaren heen zie je verandering in de kerk. En we zitten ook nu weer in een transitie, in een geboorte van iets nieuws. Een ochtend waarin woord en profetie gebracht werd.

Load More Posts

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen rondom onze gemeente.

Jouw naam

Email adres